Helló nagyvilág!

 2011.07.12. 21:18

Üdvözlök mindenkit a blogomon!

Remélem hasznos tapasztalatokat tudunk cserélni gyerekneveléssel, gyerekpszichológiai nehézségekkel, családi-, egyéni változásokkal, és akár bennünket ért örömökkel, fejlődéssel kapcsolatosan.

Úgy gondolom, hogy fontosak a saját tapasztalatok, azok hatnak ránk a legmélyebben. De mégsem teljesen igaz, hogy "csak a saját hibájából tanul az ember". Legalábbis ebben reménykedem. Így ha megosztom tapasztalataimat, és Önök is így tesznek, talán könnyebbé válik a gyereknevelés, a krízis, a változás. De legalábbis nem egyedül haladunk az élet útjain.

Miért gyermekmosoly? Mert remélem, hogy együtt megvalósíthatjuk, hogy minél több gyerek mosolyoghasson. Rájöhetünk, hogy mi kell hozzá, és hogyan lehet előidézni. Hiszen nincs annál jobb élmény, mikor egy gyereket mosolyogni, nevetni látunk, tudva, hogy bármi is történik, van egy belső erő, támasz, ami kiegyensúlyozottá teszi őt.

Címkék: blog üdvözlés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekmosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr723074799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr WordPress · http://WordPress.com/ 2011.07.12. 19:18:55

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
süti beállítások módosítása